Bog & idéDorthe L. Christensen

Bøger skrevet af Dorthe L. Christensen

Læs mere om Dorthe L. Christensen
1 produkter
1 produkter
Natek 3, Arbejdsbog
Natek 3, ArbejdsbogDorthe L. Christensen
109,95 DKK
Hæftet
(0)
Natek 3, Arbejdsbog

Mere om Dorthe L. Christensen

Der findes forskellige bøger skrevet af Dorthe L. Christensen online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Natek 5" udgivet af Alinea - "Natek 5, Elevbog" i serien "Natek" udgivet af Alinea - "Natek 4, Arbejdsbog " i serien "Natek" udgivet af Alinea - "Natek 3, elevbog" i serien "Natek" udgivet af Alinea - "Natek 4" udgivet af Alinea - "Natek 3" udgivet af Alinea

Mere om Dorthe L. Christensens bøger

Dorthe L. Christensen har seks bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Dorthe L. Christensen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Christensen udgivet i serier, og er publiceret af følgende forlag: Alinea.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Dorthe L. Christensens "Natek 5"

"Natek 5" er til salg som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dorthe L. Christensen "Natek 5, Elevbog"

Dette er en også en skøn bog fra Christensen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen er med i Christensens serie "Natek". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe L. Christensen