Bog & idéDorthe Overgaard

Bøger skrevet af Dorthe Overgaard

Læs mere om Dorthe Overgaard
2 produkter
2 produkter
Sygeplejeleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
SygeplejeleksikonLiselotte Weding Markholst
134,96 DKK
Hæftet
(1)
Sygeplejeleksikon
Folkesundhed
FolkesundhedDorthe Overgaard
122,95 DKK
EBOG
(0)
Folkesundhed

Mere om Dorthe Overgaard

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Dorthe Overgaard. På listen nedenfor har du Overgaards seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygeplejeleksikon" udgivet af Munksgaard - "Jorden til salg - billigt håndværkertilbud" udgivet af Anne-Dorthe Overgaard - "Folkesundhed" udgivet af Samfundslitteratur - "Sygeplejeleksikon" udgivet af Gyldendal - "Klinisk sygeplejeforskning" udgivet af Gad

Dorthe Overgaards bøger

Du kan købe fem bøger af Dorthe Overgaard her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Overgaards bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Overgaard er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Sygeplejeleksikon" af Dorthe Overgaard

Det er muligt at købe Dorthe Overgaards "Sygeplejeleksikon" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Munksgaard.

"Jorden til salg - billigt håndværkertilbud" af Dorthe Overgaard

Hos Bog & idé er "Jorden til salg - billigt håndværkertilbud" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Anne-Dorthe Overgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Overgaard