Bog & idéDorthe Oxgren

Bøger skrevet af Dorthe Oxgren

Læs mere om Dorthe Oxgren
3 produkter
3 produkter
Da Super Carla blev hormonforstyrret
Da Super Carla blev hormonforstyrretDorthe Oxgren
189,95 DKK
Paperback
(1)
Da Super Carla blev hormonforstyrret
Da super carla blev hormonforstyrret - om at gå ned med stre
STREAM
Da Super Carla blev hormonforstyrret - om at gå ned med stress og overgangsalder - og om at finde op igenDorthe Oxgren
79,95 DKK
Lydbog
(2)
Da Super Carla blev hormonforstyrret - om at gå ned med stress og overgangsalder - og om at finde op igen
Da Super Carla blev hormonforstyrret
Da Super Carla blev hormonforstyrretDorthe Oxgren
79,95 DKK
EBOG
(1)
Da Super Carla blev hormonforstyrret

Mere om Dorthe Oxgren

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Dorthe Oxgren. På listen nedenfor har du Oxgrens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Da Super Carla blev hormonforstyrret - om at gå ned med stress og overgangsalder - og om at finde op igen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Da Super Carla blev Hormonforstyrret" udgivet af Forlaget mellemgaard - "DA SUPER CARLA BLEV HORMONFORSTYRRET" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Bøger af Dorthe Oxgren

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Dorthe Oxgren hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Du kan finde Dorthe Oxgren bøger i samtlige formater. Oxgrens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Da Super Carla blev hormonforstyrret - om at gå ned med stress og overgangsalder - og om at finde op igen" af Dorthe Oxgren

"Da Super Carla blev hormonforstyrret - om at gå ned med stress og overgangsalder - og om at finde op igen" er til salg som lydbog. Dorthe Oxgrens "Da Super Carla blev hormonforstyrret - om at gå ned med stress og overgangsalder - og om at finde op igen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Dorthe Oxgren "Da Super Carla blev Hormonforstyrret"

Hos Bog & idé er "Da Super Carla blev Hormonforstyrret" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Oxgren