Bog & idéDorthe Pedersen

Bøger skrevet af Dorthe Pedersen

Læs mere om Dorthe Pedersen
3 produkter
3 produkter
Genopfindelsen af den offentlige sektor
Genopfindelsen af den offentlige sektorDorthe Pedersen
139,95 DKK
EBOG
(0)
Genopfindelsen af den offentlige sektor
Ledelse og læring -  i organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse og læring - i organisationerErik Elgaard Sørensen
287,96 DKK
Indbundet
(0)
Ledelse og læring - i organisationer
Public Law
BOEGERTILSTAERKPRIS
Public LawPeter Munk Christiansen
539,96 DKK
Hæftet
(0)
Public Law

Mere om Dorthe Pedersen

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udvalg af bøger af Dorthe Pedersen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Genopfindelsen af den offentlige sektor" udgivet af Akademisk Forlag - "Den modige leder" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Kampen om den danske model" udgivet af Informations Forlag - "Genopfindelsen af den offentlige sektor" udgivet af L&R Business - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af HansReitzels - "Ledelse og læring - i organisationer" udgivet af Gyldendal - "Offentlig ledelse i Managementstaten" udgivet af Samfundslitteratur

Mere om Dorthe Pedersens bøger

Du kan købe syv bøger af Dorthe Pedersen her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Dorthe Pedersen bøger i udvalgte formater. Pedersens bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorthe Pedersens "Genopfindelsen af den offentlige sektor"

Hos Bog & idé er "Genopfindelsen af den offentlige sektor" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Akademisk Forlag.

Dorthe Pedersen "Den modige leder"

Det er muligt at købe Dorthe Pedersens "Den modige leder" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af Pedersens serie "Ledelse for læring". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Pedersen