Bog & idéDorthe Plechinger

Bøger skrevet af Dorthe Plechinger

Læs mere om Dorthe Plechinger
3 produkter
3 produkter
De 9 kærlighedsregler
BOEGERTILSTAERKPRIS
De 9 kærlighedsreglerIngrid Ann Watson og Jesper Bay-Hansen
124,46 DKK
Hardback
(0)
De 9 kærlighedsregler
Martha er ikke vred
STREAM
Martha er ikke vredDorthe Plechinger
119,95 DKK
Lydbog
(0)
Martha er ikke vred
Martha er ikke vred
BOEGERTILSTAERKPRIS
Martha er ikke vredDorthe Plechinger
248,96 DKK
Hæftet
(0)
Martha er ikke vred

Mere om Dorthe Plechinger

Hvis du er på jagt efter en bog skrevet af Dorthe Plechinger, kan du vælge i mellem et bredt udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Plechinger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Martha er ikke vred" udgivet af Byens Forlag - "Martha er ikke vred" udgivet af Byens Forlag

Mere om Dorthe Plechingers bøger

Du kan finde to bøger af Dorthe Plechinger her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede i dag. Du kan købe Dorthe Plechinger bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Plechinger er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Byens Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Martha er ikke vred" af Dorthe Plechinger

Hos Bog & idé er "Martha er ikke vred" tilgængelig som lydbog. Dorthe Plechingers "Martha er ikke vred" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Martha er ikke vred" af Dorthe Plechinger

Hos Bog & idé er "Martha er ikke vred" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Byens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Plechinger