Bog & idéDorthe Sørensen

Bøger skrevet af Dorthe Sørensen

Læs mere om Dorthe Sørensen
6 produkter
6 produkter
Sundhedsvæsenet under forandring
Sundhedsvæsenet under forandringBritta Hørdam
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Fag
FagKirsten Frederiksen
529,95 DKK
Indbundet
(0)
Fag
Akutbogen
AkutbogenAnders Møllekær
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Akutbogen
Sundhedsvæsenet under forandring
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sundhedsvæsenet under forandringKarin Højbjerg
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedsvæsenet under forandring
Logbog fra et livsforlis
STREAM
Logbog fra et livsforlisDorthe Sørensen
129,95 DKK
Lydbog
(19)
Logbog fra et livsforlis
Logbog fra et livsforlis
Logbog fra et livsforlisDorthe Sørensen
129,95 DKK
EBOG
(19)
Logbog fra et livsforlis

Mere om Dorthe Sørensen

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Dorthe Sørensen. På listen nedenfor ser du Sørensens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sundhedsvæsenet under forandring" udgivet af Gyldendal - "Logbog fra et livsforlis" udgivet af Politikens Forlag - "Ny velfærd - nyt lederskab " i serien "I det offentlige" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag - "Logbog fra et livsforlis" udgivet af JP/Politikens Forlag - "Akutbogen" udgivet af Gyldendal - "Logbog fra et livsforlis" udgivet af Gyldendal - "Ny velfærd - nyt lederskab" i serien "I det offentlige" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Logbog fra et livsforlis" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Dorthe Sørensen

Dorthe Sørensen har otte bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Du kan bestille Dorthe Sørensen bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Sørensen skrevet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorthe Sørensens "Sundhedsvæsenet under forandring"

Det er muligt at købe Dorthe Sørensens "Sundhedsvæsenet under forandring" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dorthe Sørensen "Logbog fra et livsforlis"

Det er muligt at købe Dorthe Sørensens "Logbog fra et livsforlis" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Logbog fra et livsforlis" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har afsluttet købet af bogen, kan du downloade den. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Sørensen