Bog & idéDorthe Vennemose Buss

Bøger skrevet af Dorthe Vennemose Buss

Læs mere om Dorthe Vennemose Buss
1 produkter
1 produkter
Værgemål
VærgemålDorthe Vennemose Buss
329,95 DKK
EBOG
(0)
Værgemål

Mere om Dorthe Vennemose Buss

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Dorthe Vennemose Buss. På listen nedenfor finder du de seneste af Buss' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Værgemål" udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag - "Værgemål - og andre former for repræsentation " udgivet af Nyt Juridisk Forlag

Bøger skrevet af Dorthe Vennemose Buss

Dorthe Vennemose Buss har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Buss' bøger kommer i flere forskellige formater. Buss' bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Dorthe Vennemose Buss' "Værgemål"

"Værgemål" kan købes online som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Værgemål" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af DJØF/Nyt Juridisk Forlag.

Dorthe Vennemose Buss "Værgemål - og andre former for repræsentation "

"Værgemål - og andre former for repræsentation " findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Juridisk Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Dorthe Vennemose Buss