Bog & idéDr Michael Greger

Bøger skrevet af Dr Michael Greger

Læs mere om Dr Michael Greger
2 produkter
2 produkter
Hvordan du undgår at dø
Hvordan du undgår at døGene Stone
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Hvordan du undgår at dø
Hvordan du undgår at dø
Hvordan du undgår at døGene Stone
79,95 DKK
EBOG
(0)
Hvordan du undgår at dø

Mere om Dr Michael Greger

Der findes mange bøger fra Dr Michael Greger til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Gregers nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hvordan du undgår at dø" udgivet af Borgen - "Hvordan du undgår at dø" udgivet af Gyldendal

Mere om Dr Michael Gregers bøger

Du kan købe to bøger af Dr Michael Greger her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Dr Michael Greger kommer i samtlige formater. Bøgerne af Greger er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Hvordan du undgår at dø" af Dr Michael Greger

"Hvordan du undgår at dø" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Hvordan du undgår at dø" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Borgen.

Dr Michael Greger "Hvordan du undgår at dø"

Hos Bog & idé er "Hvordan du undgår at dø" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Dr Michael Greger