Bog & idéDuncan Kyle

Bøger skrevet af Duncan Kyle

Læs mere om Duncan Kyle
11 produkter
11 produkter
Is og ild
Is og ildDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Is og ild
Honningmyren
HonningmyrenDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Honningmyren
Jungletrommer
JungletrommerDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Jungletrommer
Efter præsidentens ordre
Efter præsidentens ordreDuncan Kyle
69,95 DKK
EBOG
(0)
Efter præsidentens ordre
Selvmordstogt
SelvmordstogtDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Selvmordstogt
Under krydsild
Under krydsildDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Under krydsild
Kongens kommissær
Kongens kommissærDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Kongens kommissær
En pludselig indskydelse
En pludselig indskydelseDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
En pludselig indskydelse
Nedtælling
NedtællingDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Nedtælling
Den hemmelige liste
Den hemmelige listeDuncan Kyle
79,95 DKK
EBOG
(0)
Den hemmelige liste
På flugt fra døden
På flugt fra dødenDuncan Kyle
69,95 DKK
EBOG
(0)
På flugt fra døden

Mere om Duncan Kyle

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger af Duncan Kyle. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kyles nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den hemmelige liste" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Is og ild" udgivet af Saga - "På flugt fra døden" udgivet af Saga - "En pludselig indskydelse" udgivet af Saga - "Den hemmelige liste" udgivet af Saga - "Efter præsidentens ordre" udgivet af Saga - "Selvmordstogt" udgivet af Saga - "Jungletrommer" udgivet af Saga - "Nedtælling" udgivet af Saga - "Kongens kommissær" udgivet af Saga - "Honningmyren" udgivet af Saga - "En pludselig indskydelse" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den hemmelige liste" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Nedtælling" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Efter præsidentens ordre" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jungletrommer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Kongens kommissær" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Honningmyren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Selvmordstogt" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Is og ild" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "På flugt fra døden" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Mere om Duncan Kyles bøger

Der er 21 tilgængelige bøger af Duncan Kyle hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Duncan Kyle bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Kyle er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Duncan Kyles "Den hemmelige liste"

"Den hemmelige liste" er tilgængelig online som lydbog. Med Duncan Kyles "Den hemmelige liste" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

"Is og ild" af Duncan Kyle

"Is og ild" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Saga.
Detaljer
Fulde navn:
Duncan Kyle