Bog & idéDuong Tran

Bøger skrevet af Duong Tran

Læs mere om Duong Tran
3 produkter
3 produkter
Branchedansk - lager
Branchedansk - lagerDuong Dai Tran
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Branchedansk - lager
Branchedansk - supermarked
Branchedansk - supermarkedDuong Dai Tran
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Branchedansk - supermarked
Branchedansk - køkken
Branchedansk - køkkenDuong Dai Tran
169,95 DKK
Hæftet
(0)
Branchedansk - køkken

Mere om Duong Tran

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Duong Tran. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Tran.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Branchedansk - lager" i serien "Branchedansk" udgivet af Alfabeta - "Branchedansk - køkken" udgivet af Alfabeta - "Branchedansk - supermarked" udgivet af Alfabeta

Mere om Duong Trans bøger

Du kan finde tre bøger af Duong Tran her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun købe Trans bøger som hæftet. Trans bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Alfabeta.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Duong Trans "Branchedansk - lager"

Hos Bog & idé er "Branchedansk - lager" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Trans serie "Branchedansk". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alfabeta.

"Branchedansk - køkken" af Duong Tran

Det er muligt at købe Duong Trans "Branchedansk - køkken" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Alfabeta.
Detaljer
Fulde navn:
Duong Tran