Bog & idéDylan Thuras

Bøger skrevet af Dylan Thuras

Læs mere om Dylan Thuras
2 produkter
2 produkter
Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders
Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden WondersDylan Thuras
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders
Gastro Obscura
Gastro ObscuraCecily Wong
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Gastro Obscura

Mere om Dylan Thuras

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Dylan Thuras. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Thuras.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Dylan Thuras' bøger kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Mystiske steder i verden" udgivet af Legind - "Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders" udgivet af Workman Publishing - "The Atlas Obscura Explorer's Guide for the World's Most Adventurous Kid" udgivet af Workman Publishing - "Atlas Obscura" udgivet af Workman Publishing

Mere om Dylan Thuras' bøger

Der er fire tilgængelige bøger af Dylan Thuras hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Dylan Thuras kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Thuras er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Dylan Thuras' "Mystiske steder i verden"

Det er muligt at købe Dylan Thuras' "Mystiske steder i verden" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Legind, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dylan Thuras "Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders"

Hos Bog & idé er "Atlas Obscura: An Explorer's Guide to the World's Hidden Wonders" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Workman Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Dylan Thuras