Bog & idéE Waagner Nielsen

Bøger skrevet af E Waagner Nielsen

Læs mere om E Waagner Nielsen
4 produkter
4 produkter
Omdannelser i ost under syrning og modning
Omdannelser i ost under syrning og modningE Waagner Nielsen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Omdannelser i ost under syrning og modning
Mikrobiologi og bioteknik
Mikrobiologi og bioteknikJ.M. Buch Kristensen
639,95 DKK
Hæftet
(0)
Mikrobiologi og bioteknik
Mælkekemi
MælkekemiE. Waagner Nielsen
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Mælkekemi
Mejerilære 1
Mejerilære 1E Waagner Nielsen
389,95 DKK
Hæftet
(0)
Mejerilære 1

Mere om E Waagner Nielsen

Der er mange bøger fra E Waagner Nielsen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du -s seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mejerilære 2" udgivet af Praxis Forlag A/S - "Omdannelser i ost under syrning og modning" udgivet af Praxis Forlag A/S

E Waagner Nielsens bøger

Der er to tilgængelige bøger af E Waagner Nielsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. -s bøger fås blot som hæftet. Bøgerne af - er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Praxis Forlag A/S.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Mejerilære 2" af E Waagner Nielsen

Det er muligt at købe E Waagner Nielsens "Mejerilære 2" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Praxis Forlag A/S.

E Waagner Nielsen "Omdannelser i ost under syrning og modning"

Det er muligt at købe E Waagner Nielsens "Omdannelser i ost under syrning og modning" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Praxis Forlag A/S, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
E Waagner Nielsen