Bog & idéEa Tryggvason Bay

Bøger skrevet af Ea Tryggvason Bay

Læs mere om Ea Tryggvason Bay
1 produkter
1 produkter
Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog
Fransk-Dansk/Dansk-Fransk OrdbogEa Tryggvason Bay
119,95 DKK
Hæftet
(0)
Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog

Mere om Ea Tryggvason Bay

Der findes flere bøger skrevet af Ea Tryggvason Bay til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Bay.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog" i serien "De stribede ordbøger. Large" udgivet af Gyldendal - "Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog" i serien "De stribede ordbøger. Small" udgivet af Gyldendal - "Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog " i serien "De stribede ordbøger. Small" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Ea Tryggvason Bay

Der er tre tilgængelige udgivelser af Ea Tryggvason Bay hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bays bøger kommer i samtlige formater. Ea Tryggvason Bay bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ea Tryggvason Bays "Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog"

Det er muligt at købe Ea Tryggvason Bays "Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er en del af serien "De stribede ordbøger. Large". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog" af Ea Tryggvason Bay

"Fransk-Dansk/Dansk-Fransk Ordbog" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden typisk have smudsomslag. Bogen er med i serien "De stribede ordbøger. Small". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ea Tryggvason Bay