Bog & idéEbbe Dickmeiss

Bøger skrevet af Ebbe Dickmeiss

Læs mere om Ebbe Dickmeiss
1 produkter
1 produkter
Klinisk Ordbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klinisk OrdbogIb Chr. Bygbjerg
449,96 DKK
Indbundet
(0)
Klinisk Ordbog

Mere om Ebbe Dickmeiss

Der er blot én bog af Ebbe Dickmeiss tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Klinisk Ordbog". Den er publiceret af Gyldendal på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Klinisk Ordbog" af Ebbe Dickmeiss

Det er muligt at købe Ebbe Dickmeiss' "Klinisk Ordbog" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Ebbe Dickmeiss skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ebbe Dickmeiss