Bog & idéEbbe Krogh-Salomonsen

Bøger skrevet af Ebbe Krogh-Salomonsen

Læs mere om Ebbe Krogh-Salomonsen
1 produkter
1 produkter
Blokhusmysteriet
STREAM
BlokhusmysterietEbbe Krogh-Salomonsen
129,95 DKK
Lydbog
(1)
Blokhusmysteriet

Mere om Ebbe Krogh-Salomonsen

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Ebbe Krogh-Salomonsen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Krogh-Salomonsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Blokhusmysteriet" udgivet af Lytteratur - "Blokhusmysteriet" udgivet af Forlaget mellemgaard

Bøger af Ebbe Krogh-Salomonsen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Ebbe Krogh-Salomonsen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Ebbe Krogh-Salomonsen kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Krogh-Salomonsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Blokhusmysteriet" af Ebbe Krogh-Salomonsen

Hos Bog & idé er "Blokhusmysteriet" tilgængelig som lydbog. Med Ebbe Krogh-Salomonsens "Blokhusmysteriet" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Det er Lytteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Ebbe Krogh-Salomonsen "Blokhusmysteriet"

"Blokhusmysteriet" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ebbe Krogh-Salomonsen