Bog & idéEd Brubaker

Bøger skrevet af Ed Brubaker

Læs mere om Ed Brubaker
1 produkter
1 produkter
Captain America: Winter Soldier
BOEGERTILSTAERKPRIS
Captain America: Winter SoldierEd Brubaker
207,46 DKK
Indbundet
(1)
Captain America: Winter Soldier

Mere om Ed Brubaker

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Ed Brubaker. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Brubakers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Captain America" udgivet af Fahrenheit c/o Faraos Cigarer - "Fatale. Forbandet være mørket" i serien "Fatale" udgivet af G. Floy Studio - "Fatale. Vest for Helvede " i serien "Fatale" udgivet af G. Floy Studio. 2015 - "Fatale. Djævelens gerninger" i serien "Fatale" udgivet af G. Floy Studio. 2015 - "Fatale. Døden jager mig" i serien "Fatale" udgivet af G. Floy Studio

Mere om Ed Brubakers bøger

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Ed Brubaker hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Ed Brubaker bøger i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Brubaker inddelt i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ed Brubakers "Captain America"

"Captain America" kan købes online som indbundet. En indbundet bog har tit et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Fahrenheit c/o Faraos Cigarer, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ed Brubaker "Fatale. Forbandet være mørket"

"Fatale. Forbandet være mørket" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen er en del af serien "Fatale". Det er G. Floy Studio, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ed Brubaker