Bog & idéEdith Eger

Bøger skrevet af Edith Eger

Læs mere om Edith Eger
3 produkter
3 produkter
Valget
ValgetEdith Eger
299,95 DKK
Hæftet
(4)
Valget
Valget
STREAM
ValgetEdith Eger
219,95 DKK
Lydbog
(4)
Valget
Valget
ValgetEdith Eger
179,95 DKK
EBOG
(4)
Valget

Mere om Edith Eger

Der findes flere bøger skrevet af Edith Eger online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Egers seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Choice" udgivet af Rider & Co. - "The Choice" udgivet af Rider & Co

Mere om Edith Egers bøger

Edith Eger har to bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Bøgerne fra Eger fås blot som paperback. Egers bøger er desuden udgivet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"The Choice" af Edith Eger

Det er muligt at købe Edith Egers "The Choice" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Rider & Co., der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.

Edith Eger "The Choice"

"The Choice" er til salg som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Rider & Co.
Detaljer
Fulde navn:
Edith Eger