Bog & idéEdith Maria Kanstrup

Bøger skrevet af Edith Maria Kanstrup

Læs mere om Edith Maria Kanstrup
1 produkter
1 produkter
Julie længe leve
Julie længe leveEdith Maria Kanstrup
129,95 DKK
e-bog
(0)
Julie længe leve

Mere om Edith Maria Kanstrup

Hvis du mangler en bog af Edith Maria Kanstrup, har du et bredt sortiment online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Kanstrups nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Helten og klovnen" udgivet af Attika - "Julie længe leve" udgivet af mellemgaard - "Julie længe leve" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Stella Nova brevene" udgivet af Attika

Bøger skrevet af Edith Maria Kanstrup

Du kan finde fire bøger af Edith Maria Kanstrup her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Kanstrups bøger kommer i flere formater. Kanstrups bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Helten og klovnen" af Edith Maria Kanstrup

Hos Bog & idé er "Helten og klovnen" tilgængelig som klemryg. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Kanstrup, kan du godt glæde dig. Det er Attika, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Julie længe leve" af Edith Maria Kanstrup

Det er muligt at købe Edith Maria Kanstrups "Julie længe leve" som e-bog. Hvis du køber "Julie længe leve" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Edith Maria Kanstrup