Bog & idéEdogawa Rampo

Bøger skrevet af Edogawa Rampo

Læs mere om Edogawa Rampo
1 produkter
1 produkter
Rampo, la mirada perversa
Rampo, la mirada perversaEdogawa Rampo
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Rampo, la mirada perversa

Mere om Edogawa Rampo

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Edogawa Rampo. Bogen hedder "Rampo, la mirada perversa". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på spa.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Edogawa Rampos "Rampo, la mirada perversa"

Hos Bog & idé er "Rampo, la mirada perversa" tilgængelig som lydbog. Edogawa Rampos "Rampo, la mirada perversa" fås også som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på spa.

Dette er en også en fantastisk bog fra Rampo, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Edogawa Rampo