Bog & idéEduardo Galeano

Bøger skrevet af Eduardo Galeano

Læs mere om Eduardo Galeano
1 produkter
1 produkter
Latinamerikas åreladning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Latinamerikas åreladningEduardo Galeano
124,46 DKK
Paperback
(0)
Latinamerikas åreladning

Mere om Eduardo Galeano

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Eduardo Galeano. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Galeano.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Latinamerikas åreladning" udgivet af Solidaritet - "Fodbold i sol og skygge" udgivet af Klim - "Med fødderne opad" udgivet af Klim - "Ildens erindring. Ansigterne & maskerne" i serien "Klims hvaler paperbacks" udgivet af Klim i samarbejde med Fonden N - "Ildens erindring. Oprindelserne" i serien "Klims hvaler paperbacks" udgivet af Klim i samarbejde med Fonden N - "Ildens erindring. Vindens århundrede" i serien "Klims hvaler paperbacks" udgivet af Klim i samarbejde med Fonden N

Bøger af Eduardo Galeano

Eduardo Galeano har seks bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Galeanos bøger kommer i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Galeano publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Latinamerikas åreladning" af Eduardo Galeano

Hos Bog & idé er "Latinamerikas åreladning" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Det er Solidaritet, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Eduardo Galeano "Fodbold i sol og skygge"

Endnu en af Eduardo Galeano skønne bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Eduardo Galeano