Bog & idéEdvard Befring

Bøger skrevet af Edvard Befring

Læs mere om Edvard Befring
1 produkter
1 produkter
Grunnbok i spesialpedagogikk
Grunnbok i spesialpedagogikkEdvard Befring
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Grunnbok i spesialpedagogikk

Mere om Edvard Befring

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Edvard Befring. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Befring.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Grunnbok i spesialpedagogikk" udgivet af Universitetsforlaget - "Sentrale forskningsmetoder : med etikk og statistikk" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Spesialpedagogikk" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Grunnbok i spesialpedagogikk" udgivet af Universitetsforlaget - "Forskningsmetoder i utdanningsvitenskap" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Sårbare unge" udgivet af Gyldendal akademisk

Mere om Edvard Befrings bøger

Edvard Befring har seks bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Befring kommer bare som hæftet. Befrings bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Edvard Befrings "Grunnbok i spesialpedagogikk"

"Grunnbok i spesialpedagogikk" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål.

Edvard Befring "Sentrale forskningsmetoder : med etikk og statistikk"

Hos Bog & idé er "Sentrale forskningsmetoder : med etikk og statistikk" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Edvard Befring