Bog & idéEgil Haug

Bøger skrevet af Egil Haug

Læs mere om Egil Haug
2 produkter
2 produkter
Anatomi og fysiologi
Anatomi og fysiologiEgil Haug
849,95 DKK
Hæftet
(0)
Anatomi og fysiologi
Fysiologi
FysiologiEgil Haug
769,95 DKK
Indbundet
(0)
Fysiologi

Mere om Egil Haug

Der er forskellige bøger af Egil Haug online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Haug.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anatomi og fysiologi" udgivet af Gads Forlag - "Menneskets anatomi og fysiologi" udgivet af Gads Forlag - "Menneskets anatomi og fysiologi" udgivet af Gads Forlag - "Fysiologi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Egil Haug

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Egil Haug hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Haugs bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Haug er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Egil Haugs "Anatomi og fysiologi"

Hos Bog & idé er "Anatomi og fysiologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Egil Haug "Menneskets anatomi og fysiologi"

Det er muligt at købe Egil Haugs "Menneskets anatomi og fysiologi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der ofte et smudsomslag. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Egil Haug