Bog & idéEgil Larsen

Bøger skrevet af Egil Larsen

Læs mere om Egil Larsen
1 produkter
1 produkter
Menneskesyn i teorier om mennesket
BOEGERTILSTAERKPRIS
Menneskesyn i teorier om mennesketYngve Hammerlin
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Menneskesyn i teorier om mennesket

Mere om Egil Larsen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt udvalg af bøger skrevet af Egil Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Menneskesyn i teorier om mennesket" udgivet af Klim - "Menneskesyn i teorier om mennesket" i serien "Pædagogiske linjer" udgivet af Klim

Bøger af Egil Larsen

Du kan købe to bøger af Egil Larsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Larsens bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Larsen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Klim.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Egil Larsens "Menneskesyn i teorier om mennesket"

"Menneskesyn i teorier om mennesket" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.

Egil Larsen "Menneskesyn i teorier om mennesket"

"Menneskesyn i teorier om mennesket" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Larsens serie "Pædagogiske linjer". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klim.
Detaljer
Fulde navn:
Egil Larsen