Bog & idéEgil W. Martinsen

Bøger skrevet af Egil W. Martinsen

Læs mere om Egil W. Martinsen
1 produkter
1 produkter
Kropp og sinn : fysisk aktivitet, psykisk helse, kognitiv terapi
Kropp og sinn : fysisk aktivitet, psykisk helse, kognitiv terapiEgil W. Martinsen
499,95 DKK
Hæftet
(0)
Kropp og sinn : fysisk aktivitet, psykisk helse, kognitiv terapi

Mere om Egil W. Martinsen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Egil W. Martinsen. På listen nedenfor har du de seneste af Martinsens bogudgivelser.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Egil W. Martinsens bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "ABC i kognitiv terapi : startbok for helsearbeidere" udgivet af Fagbokforlaget - "Kropp og sinn : fysisk aktivitet, psykisk helse, kognitiv terapi" udgivet af Fagbokforlaget - "Kropp og sinn" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger af Egil W. Martinsen

Der er tre tilgængelige bøger af Egil W. Martinsen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Martinsens bøger kommer bare som hæftet. Martinsens bøger er desuden publiceret i en serie, og så er bøgerne publiceret af Fagbokforlaget.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Egil W. Martinsens "ABC i kognitiv terapi : startbok for helsearbeidere"

"ABC i kognitiv terapi : startbok for helsearbeidere" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.

"Kropp og sinn : fysisk aktivitet, psykisk helse, kognitiv terapi" af Egil W. Martinsen

Hos Bog & idé er "Kropp og sinn : fysisk aktivitet, psykisk helse, kognitiv terapi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Fagbokforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Egil W. Martinsen