Bog & idéEigil Lego Andersen

Bøger skrevet af Eigil Lego Andersen

Læs mere om Eigil Lego Andersen
1 produkter
1 produkter
Dirigent og Generalforsamling
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dirigent og GeneralforsamlingEigil Lego Andersen
980,96 DKK
Indbundet
(0)
Dirigent og Generalforsamling

Mere om Eigil Lego Andersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Eigil Lego Andersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Andersens nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dirigent og Generalforsamling" udgivet af Thomson Reuters - "Gruppesøgsmål" udgivet af Thomson

Eigil Lego Andersens bøger

Der er to tilgængelige bøger af Eigil Lego Andersen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun finde Andersens bøger som indbundet. Andersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eigil Lego Andersens "Dirigent og Generalforsamling"

Hos Bog & idé er "Dirigent og Generalforsamling" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Thomson Reuters.

Eigil Lego Andersen "Gruppesøgsmål"

"Gruppesøgsmål" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Thomson, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eigil Lego Andersen