Bog & idéEinar Gylling og andre

Bøger skrevet af Einar Gylling og andre

Læs mere om Einar Gylling og andre
1 produkter
1 produkter
Morgendagens pædagoger
BOEGERTILSTAERKPRIS
Morgendagens pædagogerChristina Haandbæk Schmidt
359,96 DKK
Hæftet
(0)
Morgendagens pædagoger

Mere om Einar Gylling og andre

Der er blot én bog af Einar Gylling og andre tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Morgendagens pædagoger". Den er publiceret af Akademisk Forlag på dansk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Einar Gylling og andres "Morgendagens pædagoger"

Hos Bog & idé er "Morgendagens pædagoger" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk Forlag.

Dette er en også en skøn bog fra andre, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Einar Gylling og andre