Bog & idéEinar M. Skaalvik

Bøger skrevet af Einar M. Skaalvik

Læs mere om Einar M. Skaalvik
2 produkter
2 produkter
Motivation for læring
Motivation for læringEinar M. Skaalvik
309,95 DKK
EBOG
(0)
Motivation for læring
Skolens læringsmiljø
Skolens læringsmiljøSidsel Skaalvik
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Skolens læringsmiljø

Mere om Einar M. Skaalvik

Einar M. Skaalvik har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har M. Skaalviks bøger.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Einar M. Skaalviks bøger kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Motivation for læring" udgivet af Dafolo A/S - "Skolen som læringsarena : selvoppfatning, motivasjon og læring" udgivet af Universitetsforlaget - "Skolens læringsmiljø" udgivet af Akademisk Forlag - "Motivasjon for læring : teori og praksis" udgivet af Universitetsforlaget - "Motivation for læring" i serien "Undervisning og læring" udgivet af Dafolo - "Skolens læringsmiljø" udgivet af Akademisk

Mere om Einar M. Skaalviks bøger

Du kan finde seks bøger af Einar M. Skaalvik her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan købe Einar M. Skaalvik bøger i samtlige formater. Einar M. Skaalvik bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Motivation for læring" af Einar M. Skaalvik

Det er muligt at købe Einar M. Skaalviks "Motivation for læring" som ebog. Med "Motivation for læring" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er Dafolo A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Skolen som læringsarena : selvoppfatning, motivasjon og læring" af Einar M. Skaalvik

Hos Bog & idé er "Skolen som læringsarena : selvoppfatning, motivasjon og læring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Einar M. Skaalvik