Bog & idéEiner Lind

Bøger skrevet af Einer Lind

Læs mere om Einer Lind
2 produkter
2 produkter
Bisser og bananer
Bisser og bananerEiner Lind
69,95 DKK
EBOG
(0)
Bisser og bananer
Bisser og bananer
STREAM
Bisser og bananerEiner Lind
79,95 DKK
Lydbog
(1)
Bisser og bananer

Mere om Einer Lind

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Einer Lind. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Linds udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bisser og bananer" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Bisser og bananer" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Einer Linds bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Einer Lind hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Einer Lind fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Lind er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Bisser og bananer" af Einer Lind

Hos Bog & idé er "Bisser og bananer" tilgængelig som lydbog. Du kan desuden altid have "Bisser og bananer" af Einer Lind med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har fuldendt købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, computer eller tablet, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Einer Lind "Bisser og bananer"

"Bisser og bananer" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "Bisser og bananer" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har afsluttet dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Einer Lind