Bog & idéEion Colfer

Bøger skrevet af Eion Colfer

Læs mere om Eion Colfer
1 produkter
1 produkter
W.A.R.P. 3: Evighedsmanden
BOEGERTILSTAERKPRIS
W.A.R.P. 3: EvighedsmandenEoin Colfer
165,96 DKK
Indbundet
(0)
W.A.R.P. 3: Evighedsmanden

Mere om Eion Colfer

Eion Colfer har flere bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Colfer.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Evighedsmanden" i serien "W.A.R.P" udgivet af Alvilda - "Evighedsmanden" i serien "W.A.R.P" udgivet af Alvilda

Bøger af Eion Colfer

Du kan købe to bøger af Eion Colfer her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Bøgerne fra Eion Colfer kommer i forskellige formater. Bøgerne af Colfer er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Alvilda.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Evighedsmanden" af Eion Colfer

"Evighedsmanden" kan købes som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Evighedsmanden" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Colfers serie "W.A.R.P". Det er Alvilda, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Eion Colfer "Evighedsmanden"

"Evighedsmanden" er tilgængelig online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også ofte have smudsomslag. Bogen er med i serien "W.A.R.P". Det er Alvilda, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Eion Colfer