Bog & idéEiren Finch

Bøger skrevet af Eiren Finch

Læs mere om Eiren Finch
1 produkter
1 produkter
Gaslicht 23: Das Haus mit den schwarzen Türen
Gaslicht 23: Das Haus mit den schwarzen TürenEiren Finch
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Gaslicht 23: Das Haus mit den schwarzen Türen

Mere om Eiren Finch

Der er bare én bog af Eiren Finch tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Gaslicht 23: Das Haus mit den schwarzen Türen". Det er SAGA Egmont, der har publiceret den på tysk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Gaslicht 23: Das Haus mit den schwarzen Türen" af Eiren Finch

Hos Bog & idé er "Gaslicht 23: Das Haus mit den schwarzen Türen" tilgængelig som lydbog. Eiren Finchs "Gaslicht 23: Das Haus mit den schwarzen Türen" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på tysk.

Endnu en af Eiren Finch fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eiren Finch