Bog & idéEirik Haus

Bøger skrevet af Eirik Haus

Læs mere om Eirik Haus
1 produkter
1 produkter
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjonMarit Oppen
729,95 DKK
Hæftet
(0)
Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon

Mere om Eirik Haus

Der er bare én bog af Eirik Haus tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon". Det er Cappelen Damm akademisk, der har publiceret den på norsk bokmål.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon" af Eirik Haus

Det er muligt at købe Eirik Haus' "Kvantitative og kvalitative metoder i merkantile fag : en introduksjon" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Cappelen Damm akademisk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Haus, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Eirik Haus