Bog & idéEja Nilsson

Bøger skrevet af Eja Nilsson

Læs mere om Eja Nilsson
1 produkter
1 produkter
Turen går til Sydsverige
Turen går til SydsverigeEja Nilsson
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Sydsverige

Mere om Eja Nilsson

Eja Nilsson har en del bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Nilssons udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Sydsverige" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Sydsverige" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger af Eja Nilsson

Eja Nilsson har to bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Nilsson kommer kun som hæftet. Bøgerne af Nilsson er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Eja Nilssons "Turen går til Sydsverige"

Hos Bog & idé er "Turen går til Sydsverige" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Turen går til Sydsverige" af Eja Nilsson

Det er muligt at købe Eja Nilssons "Turen går til Sydsverige" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Nilssons serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Eja Nilsson