Bog & idéEjgil Jespersen

Bøger skrevet af Ejgil Jespersen

Læs mere om Ejgil Jespersen
1 produkter
1 produkter
Sans for bevægelse
Sans for bevægelseSteen Nepper Larsen
299,95 DKK
Bog
(0)
Sans for bevægelse

Mere om Ejgil Jespersen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Ejgil Jespersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Jespersens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sans for bevægelse" udgivet af Gyldendal - "Mesterlære" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Ejgil Jespersen

Du kan bestille to bøger af Ejgil Jespersen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Ejgil Jespersen bøger i et udvalg af formater. Jespersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ejgil Jespersens "Sans for bevægelse"

"Sans for bevægelse" kan købes online som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Ejgil Jespersen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Ejgil Jespersen "Mesterlære"

Hos Bog & idé er "Mesterlære" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Ejgil Jespersen