Bog & idéEjvind Frausing Hansen

Bøger skrevet af Ejvind Frausing Hansen

Læs mere om Ejvind Frausing Hansen
3 produkter
3 produkter
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
349,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL

Mere om Ejvind Frausing Hansen

Der findes flere forskellige bøger fra Ejvind Frausing Hansen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Hansen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal - "KOL" udgivet af Gyldendal

Bøger af Ejvind Frausing Hansen

Ejvind Frausing Hansen har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Hansens bøger kommer i flere forskellige formater. Hansens bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne publiceret af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Ejvind Frausing Hansen

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Ejvind Frausing Hansen "Basisbog i fysioterapi"

Det er muligt at købe Ejvind Frausing Hansens "Basisbog i fysioterapi" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er med i Hansens serie "Fysio/Munksgaard". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Ejvind Frausing Hansen