Bog & idéEjvind Hansen

Bøger skrevet af Ejvind Hansen

Læs mere om Ejvind Hansen
1 produkter
1 produkter
Tal! - sammen
Tal! Ejvind Hansen
199,95 DKK
EBOG
(0)
Tal!

Mere om Ejvind Hansen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Ejvind Hansen her hos Bog & idé. Det er "Tal! - sammen". Det er Mindspace, der har publiceret den på dansk. "Tal! - sammen" er desuden udgivet i serien "Skolen for livet".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ejvind Hansens "Tal! - sammen"

Det er muligt at købe Ejvind Hansens "Tal! - sammen" som e-bog. Med "Tal! - sammen" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i serien "Skolen for livet". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Mindspace.

Endnu en af Ejvind Hansen skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ejvind Hansen