Bog & idéEkta Bharti

Bøger skrevet af Ekta Bharti

Læs mere om Ekta Bharti
2 produkter
2 produkter
¿Puedo jugar contigo?
¿Puedo jugar contigo?Ekta Bharti
39,95 DKK
EBOG
(0)
¿Puedo jugar contigo?
Ska vi leka?
Ska vi leka?Ekta Bharti
29,95 DKK
EBOG
(0)
Ska vi leka?

Mere om Ekta Bharti

Ekta Bharti har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Ska vi leka?". Den er publiceret af SAGA Egmont på swe. "Ska vi leka?" er desuden en del af serien "Läs tillsammans".

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Ska vi leka?" af Ekta Bharti

"Ska vi leka?" er til salg som ebog. "Ska vi leka?" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Bhartis serie "Läs tillsammans". Bogen kan købes hos Bog & idé på swe og er publiceret af SAGA Egmont.

Endnu en af Ekta Bharti fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Ekta Bharti