Bog & idéElad Jair Chone

Bøger skrevet af Elad Jair Chone

Læs mere om Elad Jair Chone
3 produkter
3 produkter
Introduktion til Teori U
BOEGERTILSTAERKPRIS
Introduktion til Teori UElad Jair Chone
179,96 DKK
Hæftet
(0)
Introduktion til Teori U
Grundbegreber i Teori U
Grundbegreber i Teori UElad Jair Chone
49,95 DKK
e-bog
(0)
Grundbegreber i Teori U
Introduktion til teori U
Introduktion til Teori UElad Jair Chone
79,95 DKK
EBOG
(0)
Introduktion til Teori U

Mere om Elad Jair Chone

Elad Jair Chone har flere forskellige bøger, der findes på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Chones seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Grundbegreber i Teori U" i serien "Gyldendal Business Single" udgivet af Gyldendal Business - "Introduktion til teori U" udgivet af Gyldendal - "Introduktion til Teori U" udgivet af Gyldendal Business

Mere om Elad Jair Chones bøger

Elad Jair Chone har tre bøger online her hos Bog & idé. Find din favorit og bestil den allerede i dag. Bøgerne fra Elad Jair Chone kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Chone er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Grundbegreber i Teori U" af Elad Jair Chone

"Grundbegreber i Teori U" er tilgængelig online som e-bog. Med "Grundbegreber i Teori U" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Chones serie "Gyldendal Business Single". Det er Gyldendal Business, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Introduktion til teori U" af Elad Jair Chone

"Introduktion til teori U" er til salg som e-bog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Introduktion til teori U" på din enhed og begynde at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elad Jair Chone