Bog & idéElena Krasnova

Bøger skrevet af Elena Krasnova

Læs mere om Elena Krasnova
1 produkter
1 produkter
Dansk-Russisk Ordbog
Dansk-Russisk OrdbogElena Krasnova
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Dansk-Russisk Ordbog

Mere om Elena Krasnova

Elena Krasnova har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Dansk-Russisk Ordbog". Den er publiceret af Gyldendal på dansk. "Dansk-Russisk Ordbog" er desuden en del af serien "Gyldendals røde ordbøger".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elena Krasnovas "Dansk-Russisk Ordbog"

"Dansk-Russisk Ordbog" kan købes som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Krasnovas serie "Gyldendals røde ordbøger". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en skøn bog fra Krasnova, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elena Krasnova