Bog & idéElena Moreno Pérez

Bøger skrevet af Elena Moreno Pérez

Læs mere om Elena Moreno Pérez
2 produkter
2 produkter
Dondequira que estés
Dondequiera que estésElena Moreno Pérez
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Dondequiera que estés
El salón de la embajada italiana
El salón de la embajada italianaElena Moreno Pérez
109,95 DKK
Lydbog
(0)
El salón de la embajada italiana

Mere om Elena Moreno Pérez

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Elena Moreno Pérez. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Pérez' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Dondequira que estés" udgivet af SAGA Egmont - "El salón de la embajada italiana" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Elena Moreno Pérez' bøger

Du kan bestille to bøger af Elena Moreno Pérez her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Pérez som lydbog. Pérez' bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elena Moreno Pérez' "Dondequira que estés"

"Dondequira que estés" kan købes online som lydbog. Med Elena Moreno Pérez' "Dondequira que estés" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Elena Moreno Pérez "El salón de la embajada italiana"

Hos Bog & idé er "El salón de la embajada italiana" tilgængelig som lydbog. Når du køber "El salón de la embajada italiana" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er fuldendt. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på spa og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Elena Moreno Pérez