Bog & idéElena Nielsen

Bøger skrevet af Elena Nielsen

Læs mere om Elena Nielsen
1 produkter
1 produkter
Hæklede cupcakes
Hæklede cupcakesKristian Østergaard Melby
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Hæklede cupcakes

Mere om Elena Nielsen

Der er en del bøger af Elena Nielsen online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Nielsens udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hæklede cupcakes" udgivet af Gyldendal - "Hæklede ranker - til hverdag og fest" udgivet af Klematis - "Hæklede cupcakes" udgivet af Klematis - "Hæklet hurtigmad" udgivet af Klematis - "Hæklede kager og søde sager" udgivet af Klematis

Mere om Elena Nielsens bøger

Elena Nielsen har fem bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Nielsen som indbundet. Bøgerne af Nielsen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Hæklede cupcakes" af Elena Nielsen

Det er muligt at købe Elena Nielsens "Hæklede cupcakes" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Hæklede ranker - til hverdag og fest" af Elena Nielsen

Hos Bog & idé er "Hæklede ranker - til hverdag og fest" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Klematis.
Detaljer
Fulde navn:
Elena Nielsen