Bog & idéElfriede Jelinek

Bøger skrevet af Elfriede Jelinek

Læs mere om Elfriede Jelinek
2 produkter
2 produkter
Lust
LustElfriede Jelinek
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Lust
Skygger (Eurydike siger)
BOEGERTILSTAERKPRIS
Skygger (Eurydike siger)Elfriede Jelinek
165,96 DKK
Hæftet
(4)
Skygger (Eurydike siger)

Mere om Elfriede Jelinek

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Elfriede Jelinek. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jelinek.
Er du på jagt efter en bog på et bestemt sprog? Elfriede Jelineks bøger kan skaffes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ny Jord 5" udgivet af Forlaget Virkelig - "Lust" udgivet af SAGA Egmont - "Skygger (Eurydike siger) " i serien "Babel" udgivet af Basilisk - "Lyst" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Lyst" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af Elfriede Jelinek

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Elfriede Jelinek hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Elfriede Jelinek kan købes i samtlige formater. Elfriede Jelinek bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Ny Jord 5" af Elfriede Jelinek

"Ny Jord 5" findes på den digitale boghylde som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er Forlaget Virkelig, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Lust" af Elfriede Jelinek

"Lust" kan købes online som lydbog. Fordelen ved at have Elfriede Jelineks "Lust" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har afsluttet dit køb. Bogen kan købes hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Elfriede Jelinek