Bog & idéElham Kavousi

Bøger skrevet af Elham Kavousi

Læs mere om Elham Kavousi
1 produkter
1 produkter
Mørkglødet
MørkglødetElham Kavousi
119,95 DKK
EBOG
(0)
Mørkglødet

Mere om Elham Kavousi

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger af Elham Kavousi. På listen nedenfor ser du de nyeste af Kavousis bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mørkglødet" udgivet af People'sPress - "Mørkglødet" udgivet af People’sPress

Bøger skrevet af Elham Kavousi

Elham Kavousi har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Elham Kavousi kommer i flere formater. Kavousis bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Elham Kavousis "Mørkglødet"

Det er muligt at købe Elham Kavousis "Mørkglødet" som ebog. Med "Mørkglødet" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Det er People'sPress, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Elham Kavousi "Mørkglødet"

Det er muligt at købe Elham Kavousis "Mørkglødet" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er People’sPress, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elham Kavousi