Bog & idéElin Anna Labba

Bøger skrevet af Elin Anna Labba

Læs mere om Elin Anna Labba
2 produkter
2 produkter
Herrarna satte oss hit : om tvångsförflyttningarna i Sverige
Herrarna satte oss hit : om tvångsförflyttningarna i SverigeElin Anna Labba
109,95 DKK
Paperback
(0)
Herrarna satte oss hit : om tvångsförflyttningarna i Sverige
Far inte till havet
Far inte till havetElin Anna Labba
359,95 DKK
Indbundet
(0)
Far inte till havet

Mere om Elin Anna Labba

Du kan kun finde en enkelt bog af Elin Anna Labba her hos Bog & idé. Bogen hedder "Herrarna satte oss hit : om tvångsförflyttningarna i Sverige". Det er Norstedts, der har udgivet den på svensk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Herrarna satte oss hit : om tvångsförflyttningarna i Sverige" af Elin Anna Labba

Hos Bog & idé er "Herrarna satte oss hit : om tvångsförflyttningarna i Sverige" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også tit have smudsomslag. Det er Norstedts, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en skøn bog fra Labba, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Anna Labba