Bog & idéElin Kirkegaard

Bøger skrevet af Elin Kirkegaard

Læs mere om Elin Kirkegaard
4 produkter
4 produkter
MAD illustreret i farver
MAD illustreret i farverInge Suhr
299,95 DKK
Indbundet
(0)
MAD illustreret i farver
Levnedsmiddelhygiejne
BOEGERTILSTAERKPRIS
LevnedsmiddelhygiejneElin Kirkegaard
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Levnedsmiddelhygiejne
Økologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
ØkologiKaren Munk Nielsen
224,96 DKK
Hæftet
(0)
Økologi
Ernærings- og fødevareleksikon
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ernærings- og fødevareleksikonElin Kirkegaard
269,96 DKK
Indbundet
(0)
Ernærings- og fødevareleksikon

Mere om Elin Kirkegaard

Elin Kirkegaard har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kirkegaard.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mad - Jubilæumsudgave" udgivet af Gads Forlag - "Suhr arven" udgivet af Møller & Nielsen - "MAD illustreret i farver" udgivet af Gads Forlag - "Økologi" udgivet af Gyldendal - "Mad" udgivet af Gad - "Levnedsmiddelhygiejne" udgivet af Gyldendal - "Ernærings- og fødevareleksikon" udgivet af Gad

Elin Kirkegaards bøger

Elin Kirkegaard har syv bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan finde Elin Kirkegaard bøger i flere formater. Kirkegaards bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Elin Kirkegaards "Mad - Jubilæumsudgave"

Det er muligt at købe Elin Kirkegaards "Mad - Jubilæumsudgave" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Elin Kirkegaard "Suhr arven"

"Suhr arven" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Møller & Nielsen.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Kirkegaard