Bog & idéElin Kristensen

Bøger skrevet af Elin Kristensen

Læs mere om Elin Kristensen
2 produkter
2 produkter
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)Elin Kristensen
309,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. PAU (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)Elin Kristensen
569,95 DKK
Indbundet
(0)
Grundforløb 2. Sosu (uden iBog)

Mere om Elin Kristensen

Her hos Bog & idé har du et bredt udbud af bøger skrevet af Elin Kristensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Kristensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Parat til sex" udgivet af Gyldendal - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Gyldendal - "Grundforløb 2. Sosu" udgivet af Munksgaard - "Grundforløb 2. PAU" udgivet af Gyldendal

Elin Kristensens bøger

Du kan finde fire bøger af Elin Kristensen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Elin Kristensen bøger i flere formater. Bøgerne af Kristensen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elin Kristensens "Parat til sex"

Hos Bog & idé er "Parat til sex" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Elin Kristensen "Grundforløb 2. Sosu"

Hos Bog & idé er "Grundforløb 2. Sosu" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden ofte have smudsomslag. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Kristensen