Bog & idéElin Persson

Bøger skrevet af Elin Persson

Læs mere om Elin Persson
4 produkter
4 produkter
De afghanske sønner
De afghanske sønnerElin Persson
199,95 DKK
Hæftet
(9)
De afghanske sønner
De afghanska sönerna
De afghanska sönernaElin Persson
99,95 DKK
Paperback
(0)
De afghanska sönerna
De afghanske sønner
De afghanske sønnerElin Persson
139,95 DKK
EBOG
(9)
De afghanske sønner
De afghanske sønner
STREAM
De afghanske sønnerElin Persson
139,95 DKK
Lydbog
(9)
De afghanske sønner

Mere om Elin Persson

Hvis du søger en bog fra Elin Persson, tilbyder vi et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra -.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Elin Perssons bøger kan købes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De afghanska sönerna" udgivet af Bonnier Carlsen - "De afghanske sønner" udgivet af Gutkind

Mere om Elin Perssons bøger

Elin Persson har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Elin Persson fås i forskellige formater. -s bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De afghanska sönerna" af Elin Persson

"De afghanska sönerna" kan købes online som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Bonnier Carlsen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Elin Persson "De afghanske sønner"

"De afghanske sønner" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gutkind, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Persson