Bog & idéElin Sæther

Bøger skrevet af Elin Sæther

Læs mere om Elin Sæther
1 produkter
1 produkter
Forskningsmetode for lærerstudenter : å utvikle ny kunnskap i forskning og praksis
Forskningsmetode for lærerstudenter : å utvikle ny kunnskap i forskning og praksisMarielle Stigum Gleiss
409,95 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetode for lærerstudenter : å utvikle ny kunnskap i forskning og praksis

Mere om Elin Sæther

Der findes forskellige bøger skrevet af Elin Sæther tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Sæther.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Forskningsmetode for lærerstudenter : å utvikle ny kunnskap i forskning og praksis" udgivet af Cappelen Damm akademisk - "Bærekraftdidaktikk" udgivet af Fagbokforlaget

Bøger af Elin Sæther

Der er to tilgængelige udgivelser af Elin Sæther hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde Sæthers bøger som hæftet. Sæthers bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Elin Sæthers "Forskningsmetode for lærerstudenter : å utvikle ny kunnskap i forskning og praksis"

Det er muligt at købe Elin Sæthers "Forskningsmetode for lærerstudenter : å utvikle ny kunnskap i forskning og praksis" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Cappelen Damm akademisk.

"Bærekraftdidaktikk" af Elin Sæther

Hos Bog & idé er "Bærekraftdidaktikk" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Fagbokforlaget, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Sæther