Bog & idéElin Sundström

Bøger skrevet af Elin Sundström

Læs mere om Elin Sundström
1 produkter
1 produkter
River-and-I: A multispecies story of loss and love on the brink
River-and-I: A multispecies story of loss and love on the brinkElin Sundström
199,95 DKK
Hæftet
(0)
River-and-I: A multispecies story of loss and love on the brink

Mere om Elin Sundström

Elin Sundström har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "River-and-I: A multispecies story of loss and love on the brink". Det er Laboratoriet for Æstetik & Økologi, der har udgivet den på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"River-and-I: A multispecies story of loss and love on the brink" af Elin Sundström

"River-and-I: A multispecies story of loss and love on the brink" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Laboratoriet for Æstetik & Økologi, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Elin Sundström skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Elin Sundström