Bog & idéEliot Stein

Bøger skrevet af Eliot Stein

Læs mere om Eliot Stein
1 produkter
1 produkter
Sardinia: Cagliari & the South
Sardinia: Cagliari & the SouthEliot Stein
119,95 DKK
HÆFTET
(0)
Sardinia: Cagliari & the South

Mere om Eliot Stein

Vi har hos Bog & idé en del bøger af Eliot Stein. Nedenfor har vi listet de nyeste bøger fra Stein.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Sardinia: Cagliari & the South" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Sardinia: Alghero & the North" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger af Eliot Stein

Eliot Stein har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Steins bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Stein er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Footprint Travel Guides.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Eliot Steins "Sardinia: Cagliari & the South"

"Sardinia: Cagliari & the South" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Sardinia: Alghero & the North" af Eliot Stein

Hos Bog & idé er "Sardinia: Alghero & the North" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Footprint Focus". Bogen kan købes hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Footprint Travel Guides.
Detaljer
Fulde navn:
Eliot Stein