Bog & idéElisabet Doverborg & Ingrid Pramling Samuelsson

Bøger skrevet af Elisabet Doverborg & Ingrid Pramling Samuelsson

Læs mere om Elisabet Doverborg & Ingrid Pramling Samuelsson
1 produkter
1 produkter
At forstå børns tanker
At forstå børns tankerElisabet Doverborg & Ingrid Pramling Samuelsson
149,95 DKK
Hæftet
(0)
At forstå børns tanker

Mere om Elisabet Doverborg & Ingrid Pramling Samuelsson

Der er kun én bog af Elisabet Doverborg & Ingrid Pramling Samuelsson tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "At forstå børns tanker". Det er Gyldendal, der har publiceret den på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"At forstå børns tanker" af Elisabet Doverborg & Ingrid Pramling Samuelsson

"At forstå børns tanker" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Dette er en også en fantastisk bog fra Samuelsson, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Elisabet Doverborg & Ingrid Pramling Samuelsson